Leven in Albanië

Nellie en Ineke - Wie zijn we

Twee nieuwe gezichten op deze website. We zijn twee zussen en onze namen zijn Ineke en Nellie Keijzer. Nieuwe gezichten hier, maar niet in Albanië. Daar zijn we al werkzaam sinds 2001, voor de ZGG, een zendingsorganisatie in Woerden.

We hebben 13 jaar kinder- jeugd- en vrouwenwerk gedaan in Delvinë, een stadje in het zuiden van Albanië. Daarna is er een nieuwe post geopend in de havenstad Durrës en hebben we daar de laatste periode hetzelfde werk opgestart.

 

Sinds juli 2017 zijn we verbonden met de stichting “Leven in Albanië” na een aantal goede gesprekken over en weer. We voelen ons gezegend deze stichting achter on te hebben. Daarnaast hebben we een toegewijd Thuis Front Team dat samen met de stichting ons met raad en daad bijstaat en ons en het werk dagelijks in hun gebeden meeneemt.

De Heere heeft onze weg zo geleid dat we nu weer opnieuw kunnen beginnen in een wijk in de hoofdstad Tirana. Het is in een buitenwijk van de stad waar zo’n 30.000 mensen wonen die niet of nauwelijks met Gods woord in aanraking zijn gekomen. Voor ons is het dan ook een geweldig voorrecht daar het evangelie te mogen brengen. Deze missie staat onder verantwoording van een evangelische kerk in Tirana, KUIK, wat betekend “Kerk van het Evangelie van Christus”. We willen ook hier eerst beginnen met kinderwerk, samen met een team vrijwilligers uit de gemeente. Na kinderwerk zullen we ons richten op meisjes en vrouwen. 

Naast deze activiteiten is het de bedoeling elke week te gaan evangeliseren in de wijk om zo ook in contact te komen met volwassenen om uiteindelijk te komen tot het stichten van een gemeente in deze wijk. We bidden dat God dit werk rijk zal zegenen en dat er veel mensen, jong en oud(er) uit de duisternis zullen komen om te wandelen in het licht van Jezus die gezegd heeft ‘Ik ben het Licht van de wereld”! Er is ontzettend veel werk te doen in Gods Koninkrijk en we zijn dan ook beschikbaar om ingezet te worden in projecten van de stichting, als de tijd ons dat toelaat. Zo hopen we Anneco deze zomer 2017 te helpen met de kampweek in Lura.

Copyright (c) 2014 by  Leven in Albanië